torsdag 29 augusti 2013

Fynd, skörd och trädgård


 Vilka fynd man kan göra på loppis och i charityshopparna! Finfint garn, finfin 1.5 meter lång handvirkad spets (virkad efter mitt eget hjärta eftersom virkaren inte fäst sina trådar!) och en finfinfin klänning som passar så bra att man skulle kunna tro att den är sydd åt mig. Den är handsydd och skänkt för mig att hitta! Tur! Jag vet inte vad jag ska göra med något ännu så länge, utom klänningen som jag ska ha på mig såklart!
 

 
I trädgården kan man också hitta lite ditten och datten. Eller närmare bestämt ett moget hallon och en mogen tomat! Trots att det ännu så länge är fjantliten skörd är jag ändå mäkta stolt!


Och vilka färger! Den citrondoftande Blue Moon rosen, min nyinförskaffade Vanille Fraise hortensia och hortensian som kom med huset blommar ikapp i solskenet.


4 kommentarer:

 1. Gorgeous! Sorry Google translate is not working today - but I love your photos, charity shop finds??? take care, Sam xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. I am thinking doing an English version as well. I also read some bloggs with Google translate and it is not always working. And yes flee-markets and charity-shops. Fantastic places to find treassures! I am silly happy with the dress!

   Radera
 2. Åh vilken söt klänning! Det är en speciell känsla med handsytt och vilken fantastisk tur att det var med dina mått. Lycka <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man kan inte tro det.. och hade jag sytt en klanning sjalv hade jag inte skankt bort den.. ramat in snarare haha! Den ar verkligen jattefin.

   Radera