tisdag 19 mars 2013

Blommor, bullar och klippklippklippDet blommar i huset minsann. Påskliljorna har stått i hårda knoppar på köksbordet i över en vecka men nu äntligen har de slagit ut. Det är ganska kallt i vårt kök... Men ännu mer spännande är att min översomrade amaryllis blommar om!! Med fyra klockor. Det är säkerligen tiden den bodde i växthuset som vi har att tacka för det. Och bättre sent än aldrig. Alla amaryllis behöver ju inte blomma till jul.


Vi har också bakat (hm... nåja) årets fusksemlor - smakar rätt, men har inte helt rätt ingredienser och har inte heller helt rätt bullar som bas, men man behöver ju inte vara så petnoga hela tiden. Bara det blir gott. Och i goda vänners lag smakar de ännu bättre.


Men det kan ju inte vara huvudsakligen en virkblogg om det inte handlar lite om virk. Nytt projekt på gång. Risken finns att jag virkar ihjäl mig... Tillbringar min lediga tid med att klippa tygremsor som jag sedan syr ihop. Inte jätteskoj, lite som att fästa trådar. Men på detta viset är ändarna fästa innan jag ens börjar med virkandet. Praktiskt. Men lite långtråkigt...

1 kommentar:

  1. Those buns were heavenly - I wish I could eat one right now!!!! Thanks for a lovely afternoon!

    Looking forward to seeing what you make with the strips of fabric!

    Maria xx

    SvaraRadera