måndag 3 december 2012

Snäcksjal I somras hade jag turen att komma över ett väldigt fint garn. Det var en garndesigner som sålde av sitt lager. Har gått och funderat på vad jag skulle göra av det, för detta var verkligen ett lyxköp - garn utan projekt, men ibland måste man! Sedan såg jag denna fina från Dinki Dots och då var det bara att ladda virknålen. Jag har ändrat lite på mönstret eftersom jag var lite dumsnål när jag handlade (köp ALLTID ett extra nystan!), men den blev bra ändå tillslut. Och den är varm! Passar perfekt nu när det är frost var och varannan morgon. Med sina rosa, blå, och vita toner och sitt silvriga glitter påminner garnet precis om snäckorna jag plockade på stranden, därav namnet på sjalen.
 Upptäckte också som en parentes att det är väldigt trevligt med glittriga naglar när man virkar med glittrigt garn. Prova!


1 kommentar:

  1. Oooh, so pretty!! The colours are lovely, and look so good with the shells and nailvarnish! And a mention of little old me! I think I must wear my shawl tomorrow - I've not really given it much of a chance. (In fact, I've just dug it out of the wardrobe and have it on now with my pyjamas and dressing gown - very fetching!)
    Maria xx


    SvaraRadera